Πρώην πρόεδρος ΜΚΟ: Έπαιρνα 9.500 ευρώ το μήνα. Γιατί είναι κακό;

26 Φεβρουαρίου 2014
Απίστευτες σπατάλες και σπαρταριστές ιστορίες βγαίνουν στο φως τώρα που ξεκίνησε το ψάξιμο των «αμαρτωλών» ΜΚΟ.
 
Το «Έργο Πολιτών» το οποίο δημιουργήθηκε με εντολή του Κώστα Καραμανλή και είχε επιχορηγηθεί με «μόλις» 7,5 εκ. ευρώ, ήταν «κρατικός οργανισμός που ιδρύθηκε από την Βουλή και είχε μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα και όχι ΜΚΟ»  είπε ο επικεφαλής του Στέλιος Συρμόγλου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
 
Και συνέχισε, αναφερόμενος στο μισθό του: «Έπαιρνα μικτά 9.500 ευρώ και γιατί αυτό είναι κακό; Καθαρά 5.500 ευρώ. Μιλάμε για το 2005, όχι για το 2014. Κι εσείς κι εγώ, εκείνη τη χρονική περίοδο, είχαμε άλλες οικονομικές δυνατότητες που σήμερα δεν έχουμε. Από αυτά που δημοσιεύτηκαν τίποτα δεν ισχύει».
 
Αμέσως μετά παραδέχτηκε ότι το «Έργο Πολιτών» είχε πάρει 7,5 εκατ. ευρώ: «Ναι, ήταν μια επιχορήγηση από το υπουργείο Πολιτισμού για να ανταποκριθεί ο οργανισμός στους καταστατικούς του σκοπούς».

Ας σημειωθεί ότι το «Εργο Πολιτών» ήταν ...οργανισμός ή ΜΚΟ με σκοπό να επιβλέπει το έργο των άλλων ΜΚΟ, έργο το οποίο ουδέποτε υλοποιήθηκε.
 
Έδρα του οργανισμού ήταν πολυτελή και αχανή γραφεία στον Πύργο Αθηνών και οι γνωστές επιχορηγήσεις ανέρχονται στα 7,5 εκατ. ευρώ. 
 
Πηγή: www.topontiki.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....