Τελείως κουφό αυτό που θα κάνουν

26 Φεβρουαρίου 2014

Xαμός γίνεται με το θέμα του προπονητή στον Αρη. Και ξέρετε πώς είναι τώρα τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην έχουμε πουκάμισο να αλλάξουμε, αλλά τον προπονητή θα τον αλλάξουμε. Γι' αυτά ζούμε.

 

 

Είναι σαν να επιτίθεσαι με ένα τάγμα, απέναντι σε δύο μεραρχίες που είναι ταμπουρωμένες σε βουνό και σε βαράνε αλύπητα. Και σε θερίζουν για πλάκα. Δεν πάει χαμένη ούτε σφαίρα. Ολες στο ψαχνό. Κι εσύ, αντί να σκεφτείς «ρε μπας και κάνουμε βλακεία;», πας κι αλλάζεις τον λοχαγό. Εχει νόημα; Κι αυτός άκλαφτος δεν θα πάει; Τέλος πάντων, δεν μπλέκομαι στα εσωτερικά του Αρη. Οι άνθρωποι είναι με την πλάτη στον τοίχο κι ας παίξουν όπως γουστάρουν το τελευταίο τους χαρτί. Η Ιστορία θα γράψει.

 

 

Ο Τρελός επικαλείται σοβαρές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες σήμερα θα προκύψει νέα διοίκηση στον Αρη με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στεφανίδη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν συγκεντρώνει πολλές συμπάθειες στο νέο σχήμα. Πολλές συμπάθειες συγκεντρώνει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος έχει και ειδικό όρο που του επιτρέπει να φύγει όποτε γουστάρει από τη Βόζντοβατς του Βελιγραδίου που δουλεύει τώρα. Ενα φιλαράκι που ξέρει πολύ από Αρη, μου σφύριξε στο αυτί κι ένα όνομα-έκπληξη για νέο προπονητή, αλλά το έψαξα επαρκώς και δεν το βλέπω να προχωρά...

Πηγή: SportDay

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ