Διομήδης και ΑΕΚ το ζευγάρι του τελικού

Μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών προέκυψε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου στο χάντμπολ ανδρών με την ΑΕΚ και τον Διομήδη να κοντράρονται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Διομήδης Άργους- ΑΕΚ θα είναι το ζευγάρι του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Μετά τους «Λύκους», το εισιτήριο για τον τελικό «τσέκαρε» και η «Ένωση» που νίκησε πολύ δύσκολα με 23-20 τον Δούκα στο κλειστό του Βύρωνα.

Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη προκρίνεται για 5η φορά στον τελικό και 4η συνεχόμενη, έχοντας ως στόχο να πανηγυρίσει το 3ο της τρόπαιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Καφφάτος που πραγματοποίησε 14/22 επεμβάσεις αγγίζοντας το 65% με τον διεθνή πορτιέρο να αντικαθιστά στο ημίχρονο τον Κώστα Τσιλιμπάρη.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΚ 20-23

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 1, Μουντζουρίδης 6, Κλεώπας, Τόμπρος, Τζηράς 5, Γκέρτσος, Ζαμπούνης 3, Μανουσέλης, Σαμαράς 2, Αϊβαλιώτης, Ρηγάτος, Μισαηλίδης, Ντούνης, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 3.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 3, Μπακαούκας 7, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 1, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 3, Νικολαϊδης, Σανίκης 3, Αλβανός 4, Καρυπίδης 2, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Στο μεταξύ, στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του και μετά από 6 αποκλεισμούς στα ημιτελικά τα τελευταία 7 χρόνια, προκρίθηκε ο Διομήδης Άργους.

Οι «Λύκοι» νίκησα στον 1ο χρονικά ημιτελικό τον ΓΑΣ Κιλκίς με 30-17 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 30-17

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 1, Μάλλιος 1, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 6, Σαμαράς, Σπέντζος 2, Ανανιάδης 2, Δεληγιάννης 5, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 2, Κεδέρης 3, Χατζηκωνσταντίνου 3, Τάσκοβιτς

ΚΙΛΚΙΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Παρασκευαΐδης, Κυπραίος 5, Δούγιας 1, Δεληγιάννης 2, Χοτζούδης 5, Δημάκης, Π. Παπαδόπουλος 1, Α. Παπαδόπουλος, Σισμανίδης, Γρηγοριάδης 2, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου, Χαλκίδης, Μέγκας 1, Τοκατζλόγλου

Σχετικά άρθρα