Μπαρτζώκας: Στην Πόλη για τη νίκη

Σύνθημα νίκης έστειλαν οι Μπαρτζώκας και Λοτζέσκι κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Πόλη, όπου την Παρασκευή (28/2) θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στις διαφορές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, αλλά και στην προσθήκη των Μουν και Σερμαντίνι

"Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και τελείως διαφορετικό από του πρώτου γύρου. Είχαμε την έδρα και ήμασταν σε καλύτερη φόρμα. Η Φενέρ καίγεται για τη νίκη, όπως και όλες οι ομάδες. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση, αλλά και για το καλύτερο πλασάρισμα".

Για τον Τζαμάριο Μουν: "Ναι μεν μας προσθέτει δύναμη, αλλά είναι και λίγο περίεργο, γιατί κάποιος κόβεται από την αποστολή".

Για τον Γκεόργκι Σερμαντίνι: "Τον θέλαμε αρκετό καιρό. Λόγω του Κυπέλλου Ισπανία δεν μπορέσαμε να τον αποκτήσουθμε νωρίτερα. Η περσινή παρουσία του είναι το καλύτερο εχέγγυο. Θέλαμε από το καλοκαίρι να τον κρατήσουμε, αλλά είχε υψηλές απαιτήρεις"

Για την αναμέτρηση με τον Ομπράντοβιτς: "Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους και όχι για τους προπονητές. Κάνουμε το πλάνο μας, ασχετα αν προπονητής του αντιπάλου είναι ο Ομπράντοβιτς ή κάποιος άλλος".

Από την πλευρά του ο Ματ Λοτζέσκι είπε: "Είναι άλλο παιχνίδι σε σχέση με αυτό στο ΣΕΦ. Η Φερνέρ θα πάρει δύναμη από την έδρα της, ενώ έχει και δύο νέες προσθήκες. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε". Οσο για τον Τζαμάριο Μουν, τόνισε: "Ο γρήγορος ρυθμός της Ευρωλίγκα του ταιριάζει πιο πολύ. Θα μας βοηθήσει όπως και στο πρωτάθλημα".

Σχετικά άρθρα