Ρομπέρτο: Ανοιχτή η πρόκριση

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση για Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους "8" του Champions League, παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ομάδα της ζωής του, την Ατλέτικο.Οι δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας:

"Ο Ολυμπιακός ήθελε να με κρατήσει, τους είπα πως ήμουν πολύ ικανοποιημένος στην ομάδα αλλά θα έπρεπε να μιλήσουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, γιατί είχα συμβόλαιο μαζί της κι έπρεπε να το τηρήσω. Η Ατλέτικο αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και πούλησε τα δικαιώματά μου, οπότε υποθέτω πως δεν ήμουν στα πλάνα της. Ο Ολυμπιακός μού πρόσφερε καλές συνθήκες για το μέλλον μου και γι’ αυτό αποδέχτηκα την πρόταση.

Όλοι το γνωρίζουν, ακόμη και στον Ολυμπιακό το ξέρουν, πως η Ατλέτικο είναι η αγαπημένη μου ομάδα και θα ήθελα να παίξω μια μέρα σε αυτή. Αυτή είναι η ομάδα της ζωής μου, μεγάλωσα σε αυτή και βίωσα πολλά εκεί. Όμως προφανώς κάθε ομάδα μπορεί να κάνει τις επιλογές της και αυτό το σέβομαι".

Όσο για τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρκέστηκε να πει πως "…η πρόκριση παραμένει ανοιχτή για τις δύο ομάδες, ακόμη και μετά το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα