Εδώ βρίσκονται τα ακριβότερα ακίνητα της αγοράς -Τα φιλέτα της Σίλικον Βάλει που κατοικούν οι τεχνολογικοί γίγαντες

27 Φεβρουαρίου 2014

Οι τιμές των σπιτιών στη Βόρεια Καλιφόρνια είναι υπέρ του δέοντος ανεβασμένες, καθώς η ολοένα και αυξανόμενη τεχνολογική πρόοδος ενισχύει την όλο και πιο διογκωμένη αγορά ακινήτων.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από την υπηρεσία πληροφοριών ακινήτων DataQuick, οι πωλήσεις πολυτελών κατοικιών στην περιοχή συνεχίζουν να αυξάνονται, με 2.604 σπίτια να πωλήθηκαν για πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος. Πρόκειται για ένα άλμα ύψους 28% σε σχέση με το 2012 που αποτέλεσε τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί ποτέ.

Το Business Insider χάρη στην ομάδα Point2Homes συνέλεξε δεδομένα σχετικά με τα πιο ακριβά σπίτια προς πώληση σε οκτώ πόλεις της Silicon Valley: Palo Alto, Sunnyvale, Cupertino, Campbell, Monte Sereno, Los Altos, San Jose, και Mountain View.

Το Palo Alto που αποτελεί την πατρίδα των τεχνολιγικών γιγάντων όπως των Τim Cook, Marissa Mayer, και Mark Zuckerberg διαθέτει 7 από τα 15 ακριβότερα ακίνητα της αγοράς.

Δείτε τη λίστα με την τιμή των ακινήτων και θα εκπαγείτε από το πόσο ακριβά είναι αυτά τα σπίτια.Τιμή: 3.99 εκατομμύρια δολάρια, Cupertino


Τιμή: 4 εκατομμύρια δολάρια, San Jose


Τιμή: 4.298 εκατομμύρια δολάρια, Los Altos


Τιμή: 4.78 εκατομμύρια δολάρια, Monte Sereno


Τιμή: 5.695 εκατομμύρια δολάρια, Monte Sereno


Τιμή: 6.998 εκατομμύρια δολάρια, Palo Alto


Τιμή: 7.5 εκατομμύρια δολάρια, Los Altos Hills


Τιμή: 9 εκατομμύρια δολάρια, Palo AltoΠηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy