Μπέος: Αν ισχύουν, θα υποστηρίξω τον Κούγια

Την τιμωρία του Αλέξη Κούγια ή την παραίτηση των υπεύθυνων εφόσον αληθεύουν τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ζήτησε ο Αχιλλέας Μπέος. «Αν ισχύουν, είμαι στο πλευρό του», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση.Αναλυτικά:

"Προς Πρόεδρο ΕΠΟ
Κοινοποίηση: Αθλητικό Εισαγγελέα
Πρόεδρο Super League
Πρόεδρο Football League

Αυτή τη Δευτέρα βρεθήκαμε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Ακούσαμε και πάλι τις γνωστές ιστορίες με νέους πρωταγωνιστές. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι μια ευχάριστη κωμωδία, για άλλους ένας καλός τρόπος να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

Εάν όλα αυτά που εξιστόρησε ο κος Κούγιας στην τελευταία του συνέντευξη είναι αλήθεια, θα είναι η πρώτη φορά που θα με βρει συμπαραστάτη και υποστηρικτή του. Για να δεχθούμε βέβαια ότι είναι αλήθεια, θα πρέπει επιτέλους να δούμε τις αποδείξεις.

Εάν όμως πρόκειται και πάλι για ιστορίες και μυθεύματα με μόνο σκοπό τη σπίλωση ανθρώπων και υπολήψεων, το έργο αυτό πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος.

Είστε υπεύθυνοι ως διοργανώτρια αρχή να δώσετε ένα τέλος στο διασυρμό αυτόν. Έχετε υποχρέωση να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η μεθοδευμένη λασπολογία που καταστρέφει το άμοιρο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Εάν τα όσα εξιστόρησε ο κος Κούγιας είναι αληθή, θα πρέπει να περιμένουμε τις παραιτήσεις σας.

Εάν πρόκειται για παραμύθια που ακούστηκαν στην πιάτσα, είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προχωρήσετε στην αυστηρή του τιμωρία.

Πολύ ακριβά πλήρωσα εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου, αλλά και η πρώην ομάδα μου ο Ολυμπιακός Βόλου, την ιδιότυπη ασυλία που επιφυλάσσετε στον κοΚούγια και τους συνεργάτες του.

Υ.Γ. Απορώ αυτή η ασυλία προέρχεται επειδή ξέρει κάτι που φοβάστε; Εάν ναι, οφείλετε και πάλι να παραιτηθείτε για να ελευθερώσετε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από συκοφάντες. Διαφορετικά η αθλητική δικαιοσύνη οφείλει να πάρει θέση άμεσα και προ των ποινικών δικαστηρίων, στα οποία ισχυρίζεστε ότι επιτέλους θα απευθυνθείτε.

Αχιλλέας Μπέος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου"

Σχετικά άρθρα