Δεν καταθέτει υποψηφιότητα για το Euro 2020 η ΕΠΟ

Παρά τις αρχικές σκέψεις για επίσημη κατάθεση υποψηφιότητας, η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται τελικά μεταξύ των χωρών που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το 2020.
Κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (27/2) ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τα μέλη πως δεν θα κατατεθεί υποψηφιότητα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020, ενώ αντίστοιχα, ο Μισέλ Πλατινί έκανε δεκτή την πρότασση διεξαγωγής σεμιναρίου προεπιλογής διαιτητών και βοηθών Super League, το καλοκαίρι 2014 από τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Πιερλουίτζι Κολίνα.
Παράλληλα, τα μέλη του ΔΣ έκαναν δεκτή την εισήφηση της ΚΕΔ για τον ορισμό επικεφαλής στις γεωγραφικές περιφέρειες για την εκπαίδευση διαιτητών και ορίστηκαν οι: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας) στην 1η, Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας) στη 2η, Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) στην 3η, Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας) στην 4η και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών) στην 5η περιφέρεια.
Τέλος, αποφασίστηκε όπως οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής να διεξαχθούν στις 14 Μαΐου και 21 του μηνός, αντί στις 18/5 και 25/5 όπως αρχικά είχαν οριστεί, ελέω των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωεκλογών.

Σχετικά άρθρα