“Πρόκληση ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι”

Πρόκληση της ΚΕΔ χαρακτηρίζουν από τον Παναθηναϊκό τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου, που εμπλέκεται στα στημένα, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι εκφράζουν την ελπίδα τους ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα να εμφανιστεί… νηφάλιος, όπως αναφέρουν και όχι όπως στα θερινά σεμινάρια διαιτητών, ρίχνοντας μπηχτές. Παράλληλα, κάνουν παράπονα και για την επιλογή ενός μη διεθνούς παρατηρητή στο ντέρμπι…Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίαζαν:
"Για μια ακόμη φορά η ΚΕΔ ξεπερνάει τα όρια με έναν ορισμό που μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί. Και οι πέτρες γνωρίζουν την εμπλοκή του Τάσου Σιδηρόπουλου στα στημένα, όπως και την κόντρα του με τον Παναθηναϊκό για μια σειρά από διαιτησίες του και ανακοινώσεις μας. Ελπίζουμε τουλάχιστον την Κυριακή να εμφανιστεί… νηφάλιος και όχι όπως στα θερινά σεμινάρια διαιτητών.

Επίσης, σε ένα παιχνίδι που είθισται να επιλέγονται οι καλύτεροι προκαλεί απορία η επιλογή ενός μη διεθνούς παρατηρητή, όπως του Χρήστου Δαγκλή, o οποίος «προσγειώθηκε» εσχάτως στους πίνακες και είναι γνωστό πως έχει συνδεθεί με διάφορες «ομορφιές» του παρελθόντος…".

Σχετικά άρθρα