Ο Βελλής φεύγει, η ομάδα συνεχίζει

Μπορεί ο Σταμάτης Βελλής να δηλώνει ότι θα φύγει από τον Απόλλωνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Αυτό προέκυψε από την κουβέντα που είχε ο μεγαλομέτοχος της Ελαφράς Ταξιαρχίας με το ποδοσφαιρικό τμήμα το απόγευμα της Πέμπτης στην Ριζούπολη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρα ενημερωμένη σε θέματα Απόλλωνα ιστοσελίδα a-sports.gr ο Σταμάτης Βελλής είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

"Εγώ φεύγω από την ομάδα, οπότε η ομάδα ή διαλύεται ή συνεχίζει χωρίς εμένα μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Κι αυτό εφόσον το αποφασίσουν οι φίλαθλοί μας. Να ξέρετε ότι εσείς είσαστε εξασφαλισμένοι οικονομικά μέχρι τις 30 Ιουνίου και ισχύουν όλες μας οι συμφωνίες.

Από εκεί και πέρα, το να διαλυθεί είναι το πιο εύκολο, καθώς με βάση κάποιες ρήτρες που υπάρχουν από τη NOVA ουσιαστικά η ομάδα θα καταλήξει τελικά στη Γ’ Εθνική, θα γίνει δηλαδή ερασιτεχνική.

Εάν οι φίλαθλοι αποφασίσουν να συνεχίσουμε στα επόμενα ματς, δεν με ενδιαφέρει το τι θα κάνετε, δεν ζητώ κάτι από εσάς και απλώς θα παίξουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια για να μην έχουμε τις κυρώσεις".

Κατόπιν όλων των παραπάνω και με δεδομένο ότι η πλειονότητα του κόσμου του Απόλλωνα δεν επιθυμεί την οικειοθελή αποχώρηση από τη Σούπερ Λίγκα, η Ελαφρά Ταξιαρχία θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο (1/3) στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βέροια, έστω και με διαταραγμένη την ηρεμία με όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά άρθρα