“Με τόλμη για το διπλό”

Ο Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο "Βaraonda" που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι Ντάνιελ Πράνιτς και Τάσος Λαγός μίλησαν στις κάμερες τονίζοντας πως οι πράσινοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φύγουν νικητές από το Καραϊσκάκη.
Ο Πράνιτς μιλώντας για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη είπε:
"Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και οι οπαδοί να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Παρακολούθησα τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ. Έπαιξαν πολύ καλά και θα είναι δύσκολο ματς αλλά δεν φοβάμαι. Αν σταθούμε με τόλμη και παίξουμε καλά τότε έχουμε τις πιθανότητες μας".

-Αποτελεί έξτρα κίνητρο για εσάς το ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στην έδρα του και στο ελληνικό πρωτάθλημα;
"Σίγουρα. Θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε στην έδρα τους γιατί μας κέρδισαν στην έδρα μας. Θα είναι σπουδαίο και για μας και για τον κόσμο μας να πάρουμε τη νίκη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

-Είσαι έτοιμος να κάνεις ένα μεγάλο ματς και να ηγηθείς σε μία νίκη του Παναθηναϊκού;
"Για μένα μετράει να παίξει καλά η ομάδα. Ασφαλώς θα είναι πολύ καλό για μένα εάν είμαι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου αλλά για μένα μετράει η ομάδα".

Λαγός: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα
Στις ιδιαιτερότητες του αγώνα στάθηκε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος μπορεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά σήμερα είμαστε εδώ για την κοπή πίτας της ομάδας. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στο ντέρμπι και νομίζω ότι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε. Ό,τι έχει να κάνει με ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει ιδιαιτερότητες. Είναι το παιχνίδι τέτοιο".

-Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Θα ανταποκριθείτε;
"Εμάς δεν πρέπει να μας επηρεάσει ο κόσμος. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να κάνουμε όσα μας πει ο προπονητής και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Σχετικά άρθρα