Νικολάκης: Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων επικρατούσε στους προπονητές των δύο ομάδων μετά το γεμάτο ένταση δίωρο που κράτησε ο σπουδαίος αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκηε με 3-2 σετ.«Έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου οι οποίες έκαναν φοβερή προσπάθεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Νικολάκης και συνέχισε: «Είχα ζητήσει πριν από το ματς τρία πράγματα: υπομονή, συγκέντρωση και πάθος. Κι όταν σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι καταφέρνεις να ανατρέψεις το εις βάρος σου 0-2, σημαίνει ότι έκανες καλά τη δουλειά σου».

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για 4η σερί χρονιά σε τελική φάση Κυπέλλου, διεκδικώντας τον 4ο σερί τίτλο του και συμπλήρωσε: «Ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς, αλλά ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Μπράβο στα κορίτσια για την πρόκριση, θα γιορτάσουμε σήμερα κι από αύριο πιάνουμε πάλι δουλειά».

Στον αντίποδα ο Αποστόλης Οικονόμου στάθηκε στα δύο πρόσωπα της ομάδας του. «Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν πολύ καλοί σε υποδοχή και επίθεση, αλλά στο τρίτο προσπαθήσαμε να κρατηθούμε από την επίθεση μας. Είναι προφανές πως όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζεις στα όρια σου. Το κάναμε για δύο σετ, δεν το κάναμε στη συνέχεια, αλλά σαφέστατα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία αφού προηγηθήκαμε με 0-2. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη τους», είπε ο Θεσσαλός τεχνικός ο οποίος ζήτησε «συγνώμη από τον κόσμο γιατί θέλαμε να του προσφέρουμε αυτή την πρόκριση. Χάθηκε ένα στόχος, τώρα το μυαλό μας είναι πλέον μόνο στο πρωτάθλημα κι εκεί στρέφουμε την προσοχή μας»

Σχετικά άρθρα