Βελλής: Και ο Αλ Καπόνε τον 10ο χρόνο πιάστηκε!

Η Γενική Συνέλευση των Απολλωνιστών αποφάσισε να συνεχίσει ο Απόλλων στο πρωτάθλημα, με τον Σταμάτη Βελλή να αποχωρεί στις 30 Ιουνίου από τον σύλλογο. Ενδιαφέρον, ωστόσο, είχαν οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Ελαφράς Ταξιαρχίας, που είχαν ως απάντηση σε αυτά που τόνισε νωρίτερα ο Γιάννης Μώραλης στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γιώργο Σαρρή.

"Τον σέβομαι τον κ. Μώραλη. Τον έχω δει μια φορά. Όταν δουλεύει δεν είναι Ολυμπιακός, κάνει σωστά τη δουλειά του. Τα κάνει όλα από κάτω… Μια φορά κακή διαιτησία δεν είναι πρόβλημα, επαναλαμβανόμενες όμως είναι.

Αποδείξεις δεν έχω, αλλά έχω ενδείξεις κύριες Μώραλη. Και ο Αλ Καπόνε τον δέκατο χρόνο πιάστηκε… Υπάρχουν συνδυασμοί ενδείξεων. Η δική μας διαιτησία το Σάββατο. Δύο πέναλτι στο ΠΑΣ που δεν δίνονται, ένα ανύπαρκτο γκολ κατά του Άρη… Όλα μαζί…

Έχει καταντήσει έτσι το ποδόσφαιρο που εάν μια ομάδα θέλει να σωθεί μπορεί να σωθεί ακόμα και στο… Καραϊσκάκης. Όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις δε σημαίνει πως κάτι δεν έγινε, αλλά μπορεί να έγινε κάτι που δεν τιμωρείται".

"Αποχωρώ στις 30 Ιουνίου"
Οσον αφορά για το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης των Απολλωνιστών και το τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα στην ομάδα είπε:

"Ο κόσμος αποφάσισε να μείνουμε στην κατηγορία. Εγώ αποχωρώ στις 30 Ιουνίου και θα πληρωθούν όλοι μέχρι τότε. Από σήμερα δεν είμαι καν φίλος του Απόλλωνα. Δε με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Ούτε κι εάν εντέλει σωθεί η ομάδα.

Ούτε και θα ασχοληθώ με το να δω παιχνίδια στην τηλεόραση. Η δική μου απόφαση ήταν να αποχωρήσουμε, ο κόσμος αποφάσισε στην γενική συνέλευση να μείνει η ομάδα και να το παλέψει".

Σχετικά άρθρα