Προπονήθηκε και παίζει ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί αύριο (28/2) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης δεν πήρε μέρος στην χθεσινή (26/2) προπόνηση των Πειραιωτών, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, όμως σήμερα πάτησε κανονικά το παρκέ του γηπέδου, όπου αύριο οι Πειραιώτες θα αναμετρηθούν με τη Φενέρμπαχτσε για την 8η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.

Ο Σπανούλης νιώθει ενοχλήσεις ακόμα, αλλά θα πάρει μέρος στο παιχνίδι κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από εκεί και πέρα, ο Στράτος Περπέρογλου προπονήθηκε κανονικά και σήμερα και είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με αντίπαλο τους Τούρκους. Στην δωδεκάδα της ομάδας βρίσκεται και ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδας το πρωί για την Κωνσταντινούπολη είπε για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε πώς "πρόκειται για ένα απαιτητικό παιχνίδι, υπάρχουν νέα δεδομένα, καθώς στο ρόστερ της υπάρχουν δύο νέοι παίκτες. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε ανάλογο ματς με τον πρώτο γύρο".

Σχετικά άρθρα