Χωρίς 4 Λατίνους με ΠΑΟΚ

Με 4 σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (8/3).Οι Παραγουανοί Πέρεζ, Βαλντέζ και ο Κοσταρικανός Κάμπελ αναχωρούν τη Δευτέρα (3/3) για τις πατρίδες τους, καθώς την Τετάρτη (5/3) θα αγωνιστούν στο διεθνές φιλικό Παραγουάη – Κόστα Ρίκα. Στην Ελλάδα θα επιστρέψουν την Παρασκευή (7/3), αλλά ο Μίτσελ δεν προτίθεται να τους επιβαρύνει μετά το ταξίδι και με 90 αγωνιστικά λεπτά. Αρα είναι πολύ πιθανό να τους αφήσει και εκτός αποστολής.

Ο 4ος Λατίνος που θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τούμπας είναι ο Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αργεντίνος ακολουθεί θεραπεία και κανείς δεν πρόκειται να πάρει το ρίσκο πρόωρης επιστροφής του στους αγώνες, δεδομένου ότι θέλουν να τον έχουν έτοιμο στο παιχνίδι της 19ης Μαρτίου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Αυτό σημαίνει ότι οι απουσίες των τεσσάρων επιθετικογενών ποδοσφαιριστών θα καλυφθούν από τους Φουστέρ, Ολαϊτάν, Σεπάνοβιτς και πιθανότατα τον Χολέμπας, ο οποίος θα αγωνιστεί αριστερό χαφ (με τον Μπονγκ από πίσω του). Στο δημιουργικό κομμάτι, τόσο ο Τσόρι, όσο και ο Ιμπαγάσα θα είναι διαθέσιμοι.

Σχετικά άρθρα