“Αφεντικό” της Κατερίνης ο Πιερικός

"Μελανόλευκο" βάφτηκε το ντέρμπι της Κατερίνης με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Football League, καθώς ο Πιερικός επικράτησε 1-0 του Βατανιακού.
Ο Βατανιακός ήταν άτυχος, καθώς είχε καλή ευκαιρία στο 14′ σε σουτ του Βουτσιά και στο 41′ σε σέντρα-σουτ του Εμβουέ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Βατανιακός είχε δεύτερο δοκάρι (και πάλι οριζόντιο) με σέντρα του Λαζαρίδη (η μπάλα έχει κοντράρει και στον Ντόικιτς) και αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει το… πλήρωσε, με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά!

Σε μια από τις λίγες απειλητικές του στιγμές λοιπόν ο Πιερικός βρήκε δίχτυα στο 82′ με διαγώνιο σουτ του Ίτσιου και έκλεψε τη νίκη στο ντέρμπι της Κατερίνης, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (85′ Καρτσαμπάς), Ιορδανίδης, Ίτσιος, Μανίκας, Μπρίτο (72′ Τσιρλίδης), Παπαδόπουλος (80′ Παπατόλιος), Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Βασιλειάδης, Κολαξίδης (67′ Μπάσταζιτς), Στούμπος, Γιαλαμίδης, Εμμανουήλ, Τροΐρης, Ποτουρίδης, Εμβούε (78′ Γιαπιτζής), Λαζαρίδης, Βουτσιάς, Αλεξίου (59′ λ.τρ. Μίλιτς).

Σχετικά άρθρα