Μίτσελ: Πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερα στην Αγγλία

Ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρολεύκων" δήλωσε ότι διανύει την καλύτερη περίοδο στην χώρα μας ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει τους Ρομπέρτο και Τσόρι Ντομίνγκες. Παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες του να κάνουν ακόμα περισσότερα απ’ ότι στο Καραϊσκάκη για να αποκλείσουν τη Γιουνάιτεντ στην Αγγλία
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή ισπανικού ραδιοφώνου μίλησε για την ηρεμία που βρήκε στον Πειραιά, τον Ρομπέρτο, τον Τσόρι Ντομίνγκες αλλά και τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

"Ήταν ένας χρόνος πολύ όμορφος, μας συνέβησαν πολλά, όμορφα πράγματα. Ήρθα λυπημένος μετά το πέρασμα μου από τον πάγκο της Σεβίλλης αλλά από τότε που ήρθα στην Ελλάδα όλα μου έχουν πάει καλά. Η εμπειρία μου, μου δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνεις με ηρεμία. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτή την χρονική περίοδο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε για να μην πάει η χρονιά χαμένη. Όταν πρόκειται για ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή άλλες παρόμοιου υψηλού επιπέδου δεν μπορείς να σκεφτείς ότι η πρόκριση είναι δεδομένη. Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα από όσα κάναμε στο πρώτο παιχνίδι."

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη τερματοφύλακα της ομάδας του Ρομπέρτο εστιάζοντας στην διάθεση για βελτίωση που έχει παρατηρήσει:

"Έχει βελτιωθεί πολύ. Συνήθως κάνει λίγες επεμβάσεις αλλά είναι κρίσιμες όλες. Έχει βελτιωθεί και στο παιχνίδι με τα πόδια. Με εκπλήσσει καθημερινά. Είναι ένας απίστευτος επαγγελματίας με πολλή διάθεση να βελτιωθεί. Δεν είναι εύκολο να συναντήσεις έναν τέτοιο τερματοφύλακα με τόση διάθεση να βελτιωθεί."

Μιλώντας για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο Ισπανός τεχνικός άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπάθεια "ελληνοποίησης" του Ολυμπιακού:

"Ο Τσόρι Ντομίνγκες έχει βρει στην Ελλάδα το τέλειο μέρος. Πολλοί λένε ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδανικό για την χρυσή σύνταξη, αλλά δεν είναι έτσι γιατί μιλάμε για ποδοσφαιριστές που δημιουργούν μια νέα τάση. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής απολαμβάνει θαυμασμό αλλά έχουμε κάνει τα αποδυτήρια όσο πιο ελληνικά γίνεται. Έχουμε οχτώ Έλληνες ποδοσφαιριστές και έξι έχουν κληθεί στην Εθνική"

O Μίτσελ επιβεβαίωσε ότι το επαγγελματικό του πεπρωμένο βρίσκεται στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: "Νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα , αργά η γρήγορα και το λέω με κάθε ταπεινότητα να προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι το σπίτι μου"

Σχετικά άρθρα