Γιαπλές: Καλύτερη κατανομή της ενέργειας μας

Ο Ικαρος υποδέχεται τη Νέα Κηφισιά (1/3), με τον προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, Θανάση Γιαπλέ, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει καλύτερη κατανομή της ενέργειας της, προκειμένου να μπορέσει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση της."Αντιμετωπίζουμε την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος τη Νέα Κηφισιά, η οποία έχει να επιδείξει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Για μας είναι ένας τελικός, πράγμα το οποίο όλοι έχουμε αντιληφθεί.

Το ζητούμενο σε αυτό το ματς να  μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας. Είναι κάτι που έχει "πονέσει" την ομάδα σε πολλά παιχνίδια, με τελευταίο αυτό στην Δράμα.

Θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη κατανομή της ενέργειας μας και παράλληλα να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο", είπε ο προπονητής του Ικαρου Χαλκίδας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρει: "Ξέρουμε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για την ομάδα μας, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να τα εξαντλήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Ο αντίπαλος μας έχει πολλούς έμπειρους παίκτες κι έχει παρουσίασει μια πολύ καλή εικόνα. Συνεπώς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, "έχοντας" ως σύμμαχο τον κόσμο μας.

Οι Χαλκιδαίοι έχουν αγκαλιάσει τον Ικαρο και είμαι βέβαιος πως και σε αυτό το παιχνίδι, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο". 

Σχετικά άρθρα