Τα πλάνα του Δέλλα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιο Νικόλαο

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Αγιο Νικόλαο. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται ήδη στην Κρήτη, όπου το μεσημέρι του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν στο Λασίθι την ομάδα του Αγίου Νικολάου.
Στην αποστολή δεν υπήρξε καμία αλλαγή και έτσι φαίνεται πως ο Δέλλας προβληματίζεται για τους τέσσερις ξένους που θα επιλεγούν για το ματς, καθώς οι Μπρέσεβιτς και Κορδέρο είναι δεδομένοι και οι Τσιρίλο, Πόποβιτς και Ντακόλ διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Τσιρίλο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Παληαρούτας, Κάτσικας, Ρόβας, Σταθάκης, Πεταυράκης και Τζανετόπουλος.

Με διάταξη 4-2-3-1 θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν το Σάββατο η ΑΕΚ στην Κρήτη. Δεξιά στην άμυνα ο Τσουκαλάς, αριστερά ο Πεταυράκης και στόπερ ο Ρόβας με τον Σταθάκη. Από εκεί και πέρα αμυντικοί μέσοι ο Γεωργέας με τον Κορδέρο, δεξιά ο Πλατέλλας, αριστερά ο Πόποβιτς και ο Ανάκογλου σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

Σχετικά άρθρα