Ανέβασαν ρυθμούς ενόψει ντέρμπι

Με την προπόνηση της Παρασκευής (28/2), ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι (2/3) με τον Παναθηναϊκό. Ανέβασαν ρυθμούς οι "ερυθρόλευκοι", με έμφαση στην ανάπτυξη και τα τελειώματα φάσεων.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (2/3, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (28/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης των Πειραιωτών είχε ιδιαίτερη ένταση και δόθηκε έμφαση επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης και των τελειωμάτων, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να πραγματοποιούν πολλές ασκήσεις τεχνικής. Στην συνέχεια του προγράμματος είχε δίτερμα σε μικρό χώρο, με τους "ερυθρόλευκους" χωρισμένους σε τρεις ομάδες.

Ο Νέλσον Βαλντές προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Μιγκέλ Τόρες. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ ο Χαβιέρ Σαβιόλα έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Η προπόνηση του Σαββάτου (1/3) θα διεξαχθεί στις 11:00 το πρωί και μόλις ολοκληρωθεί θα γίνει γνωστή και η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής.

 

Σχετικά άρθρα