Αναστασιάδης: Σοβαρότητα και πειθαρχία

Σοβαρότητα και πειθαρχία και προσήλωση στο στόχο ζήτησε από τους παίκτες του ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του κρίσιμου και καθοριστικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την Δευτέρα στα Περιβόλια.Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας στις καθιερωμένες δηλώσεις του που έγιναν σήμερα στο Μάλεμε, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες και ότι η παραμονή του Πλατανιά βρίσκεται στα χέρια και τα πόδια των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη:
"Παίζουμε με μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Έχουμε δουλέψει πολύ με τα παιδιά. Να μας φωτίσει η Παναγιά να κάνουμε καλά τα πράγματα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια!".

Οσον αφορά στις επιστροφές των Μενδρινού, Σιαλμά, ο τεχνικός του Πλατανιά ανέφερε: "Δεν ξέρω αν θα παίξουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί έχουν μείνει πίσω. Θα το δούμε και στις επόμενες μέρες και θα αποφασίσω".

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του συλλόγου συνεχίστηκε σήμερα με μία προπόνηση στο Μάλεμε δίχως να προκύψουν προβλήματα. Έτσι, αυτή θα ολοκληρωθεί αύριο με νέα προπόνηση το απόγευμα, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Σχετικά άρθρα