“Γκάζια” από Πεδουλάκη και προπόνηση μέχρι το ξημέρωμα!

"Αστραψε και βρόντηξε" ο Αργύρης Πεδουλάκης, που είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την αναμέτρηση με την Αρμάνι στο πρώτο μέρος και είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα από την ιταλική ομάδα.Μετά την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα χθες το βράδυ οι πράσινοι πήραν τον δρόμο για το ΟΑΚΑ όπου το πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική εντός του παρκέ με ιδιαίτερη ένταση.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και φρόντισε να τους εξηγήσει τα λάθη τους σε όλους τους τόνους για να μην επαναληφθούν στη συνέχεια όπου τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα, ειδικά στο Top 16 και σε έναν όμιλο στον οποίο η μάχη θα κρατήσει ως το τέλος.
Μάλιστα, ο Πεδουλάκης ανανέωσε το ραντεβού του με τους παίκτες για σήμερα όπου θα επανέλθουν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για προπόνηση.
Πλέον ο τεχνικός του Παναθηναϊκού περιμένει απ’ όλους σοβαρότητα στην αναμέτρηση με τον Άρη και άπαντες να δείξουν σοβαρότητα στα ματς τα οποία θ’ ακολουθήσουν για το Top 16 όπου δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση.

Σχετικά άρθρα