Επεισόδιο στην προπόνηση του Απόλλωνα

Ανω-κάτω έγιναν στον Απόλλωνα μία μέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Βέροια, καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους Γουμάγια-Αλβάρεζ, που ήταν και ο λόγος του αποκλεισμού τους από την 18άδα. "Επίθεση" του Σάντσες στον Ελληνα γκολκίπερ στα αποδυτήρια!Ο Σάντσες στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού είχε βάλει τον Αλβάρεζ με τους αναπληρωματικούς, αλλά ο Αργεντινός, εμφανώς δυσαρεστημένος, ήταν προκλητικά αδιάφορος, με συνέπεια να… κρεμάει συνεχώς αμυντικά την ομάδα του. Έτσι, ο Γιώργος Γουμάγιας έβαλε τις φωνές στον Αλβάρεζ ζητώντας του να μαρκάρει…

Ο Αργεντινός, όμως, αντέδρασε άσχημα και του είπε "παράτα με"! Οι δύο παίκτες για περίπου ένα λεπτό άρχισαν να βρίζονται, το διπλό διεκόπη, ο Σάντσες κοιτούσε αμίλητος και ο Αλβάρεζ, αφού πλησίασε και είπε δυο κουβέντες στο βοηθό του Βρετανού, Στιβ Κωνσταντινίδη, σηκώθηκε αυτοβούλως και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο Σάντσες μετά το τέλος της προπόνησης κάλεσε στο γραφείο του τον Γουμάγια για… εξηγήσεις. Τότε, όμως, τα "fuck off" του Βρετανού προπονητή ακούγονταν μέχρι τους… διαδρόμους των αποδυτηρίων (θυμίζουμε πως τις ίδιες ύβρεις είχε χρησιμοποιήσει και εναντίον του Καμαρά στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Με όλα τα παραπάνω, βέβαια, εξηγείται γιατί δεν υπήρξαν στη 18άδα για τη Βέροια τα ονόματα των Αλβάρεζ και Γουμάγια…

Σχετικά άρθρα