Μεγάλη η κόντρα ΕΠΟ με ΠΑΟΚ

1 Μαρτίου 2014

Οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή (το βράδυ της Παρασκευής) με στόχο τον ΠΑΟΚ αποδεικνύουν τη διάθεση της ΕΠΟ να κλιμακώσει την κόντρα της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφορμή την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια για κακή σύνθεση της επιτροπής της ομοσπονδίας που δίκασε την υπόθεση του Γιώργου Δώνη. Επισήμως η ΕΠΟ αποφεύγει να τοποθετηθεί για το θέμα καθώς στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο κ. Σαρρής υποστήριξε ότι δεν έχει κοινοποιηθεί στην ομοσπονδία κανένα έγγραφο που θα βεβαιώνει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια.

Είναι βέβαιο όμως ότι στην ΕΠΟ γνωρίζουν τις ενέργειες του ΠΑΟΚ και προφασιζόμενοι το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου θα απευθυνθούν στην UEFA ζητώντας τη συνδρομή της κατά του Δικεφάλου. Η ομοσπονδία που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από την αντίδραση του Δικεφάλου είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει από την UEFA την επιβολή κυρώσεων.

Ωστόσο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω καθώς στα πολιτικά δικαστήρια δεν απευθύνθηκαν για την διένεξη με τον Δώνη αλλά για να αποφασίσουν αν η σύνθεση της επιτροπής της ΕΠΟ προέκυψε με διαδικασίες που παραβιάζουν το ίδιο της το καταστατικό.

Σε συνέχεια του προηγούμενου θέματος μας (Ο ΠΑΟΚ ενοχλεί) το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι ο Δικέφαλος θα βρεθεί σύντομα απέναντι στη βρωμιά και τη σαπίλα που λυμαίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο και για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση θα πρέπει να παρουσιαστεί ενωμένος από κάθε άποψη.

πηγη:inpaok

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....