Κεχαγιάς: Με πάθος, διάθεση και υπομονή για τη νίκη

Να δείξουν πάθος, διάθεση και υπομονή, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη επί του Λεβαδειακού κάλεσε τους παίκτες της Ξάνθης ο Νίκος Κεχαγιάς.Αναλυτικά όσα είπε o Kεχαγιάς στη Nova:
Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Περιμένουμε έναν Λεβαδειακό που θα κοιτάξει περισσότερο τα νώτα του και θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να δείξουμε πάθος, διάθεση και υπομονή για τη νίκη γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς».
Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα: «Σίγουρα όταν είσαι σε δινή βαθμολογική θέση υπάρχει κάποιο άγχος αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το αφήσουμε αυτό κατά μέρους».
Για το πώς βλέπει τον Λεβαδειακό: «Έχει πάρει τα πάνω του το τελευταίο διάστημα διότι έχει πάρει κάποια σημαντικά αποτελέσματα. Έχει καλή ψυχολογία αλλά εμείς θα πρέπει να δείξουμε μια διάθεση σαν να είναι τελικός γιατί πρέπει να πάρουμε τη νίκη».
Για το πώς πρέπει να εμφανιστεί η Ξάνθη: «Εμείς θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να κάνουμε παιχνίδι κατοχής για να βρούμε τα κενά του αντιπάλου και να σκοράρουμε. Οι παίκτες είναι καλά, είναι προβληματισμένοι μεν αλλά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. υπάρχει αισιοδοξία, η Ξάνθη είμαστε και κυνηγάμε τη νίκη και πιστεύω θα την πάρουμε». 

Σχετικά άρθρα