Pregame: Βέροια-Απόλλων

Η Βέροια υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (1/3, 17:15GR) τον Απόλλωνα για την 27η αγωνιστική, σ’ ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ, την προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κάνουν ακόμη ένα καθοριστικό βήμα για τη σωτηρία τους.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού πλην του τραυματία Αποστολόπουλου, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Επανέρχεται ο Σιόντης που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Σισοκό, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Κομόλοφ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες

Βαθμούς χρειάζεται και ο Απόλλωνας, που μετά τις δηλώσεις περί αποχώρησης του Σταμάτη Βελλή από την ομάδα το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό. Η Ελαφρά Ταξιαρχία, που βρίσκεται στην 16η θέση, προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο και θα ψάξει το τρίποντο κόντρα στη Βέροια για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Και μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στον σύλλογο ήρθε και το φραστικό επεισόδιο στην τελευταία προπόνηση ανάμεσα σε Αλβάρεζ και Γουμάγια και τα… fuck off του Σάντσες στον τελευταίο για κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν από την αποστολή, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι τιμωρημένοι Τζόρβας, Κανακούδης, Μίνγκας, οι τραυματίες Διαμάντης, Αργυρόπουλος και για λόγους τακτικής ο Σόουζα. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή επέστρεψε ο Γιώργος Μπάρκογλου και μετά από αρκετές αγωνιστικές ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Όσο για το βασικό σχήμα της Ελαφράς Ταξιαρχίας στο ματς με τη Βασίλισσα του Βορρά, με βάση το δίτερμα της Παρασκευής θα αποτελείται από τους: Γκόμεζ (στα γκολπόστ), Χατζηζήση – Παντελιάδη (δεξί και αριστερό μπακ), Δεληζήση – Σόντερμπεργκ (στόπερ), Τσοκάνη – Κόρμπο (αμυντικά χαφ), Αμπρόουζ – Λουσέρο (στα άκρα ως εξτρέμ) Πετρόπουλο – Ντάλμπεργκ (επιθετικό δίδυμο).

Η αποστολή του Απόλλωνα: Γκόμεζ, Γκουέλα, Χατζηζήση, Μπάρκογλου, Δεληζήση, Φαρινόλα, Παντελιάδη, Τσοκάνη, Πετρόπουλο, Παπαζαχαρία, Τσιλιγκίρη, Κόρμπο, Ντάλμπεργκ, Σόντερμπεργκ, Κουκ, Άμπροουζ, Λουσέρο και Σταματόπουλο.

Σχετικά άρθρα