Λαζαρίδης: Δεν χρειαζόταν μεγάλη σκέψη για να ανανεώσω

Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο, που τον χαρακτήρισε μια οικογένεια, ενώ αναφέρθηκε και στην δοκιμασία της ομάδας του Περιστερίου στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαζαρίδης στη Nova:

Νίκο συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου σου με τον Ατρόμητο. Δεν το σκέφτηκες ούτε πέντε λεπτά έτσι δεν είναι;
"Ευχαριστώ. Όχι, δεν χρειαζόταν μεγάλη σκέψη. Όταν δέχτηκα την πρόταση από την ομάδα, την δέχτηκα με χαρά. Νομίζω ότι είμαστε μια οικογένεια και ο ένας δίνει το καλύτερο για τον άλλον. Είμαστε αγαπημένοι και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι στη συνέχεια."
Πέρα από τα δεδομένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά σου, είναι το ήθος και το ύφος σου που ταιριάζουν με το ήθος και το ύφος του Ατρόμητου;
"Έτσι είναι. Περνάω πάρα πολύ καλά στην ομάδα. Ήδη φέτος κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν. Στόχος μας είναι η θέση που οδηγεί στο Champions League. Θεωρώ ότι οι στόχοι οι δικοί μου με της ομάδας συμβαδίζουν γι’ αυτό και παρέμεινα."
Σκόραρες με την Ξάνθη, ανανέωσες κιόλας, πως περιμένεις το ματς με τον Παναιτωλικό;
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δύσκολη έδρα. Αν παρουσιαστούμε όπως στο παιχνίδι με την Ξάνθη που ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι νομίζω θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως δείξαμε και στο παιχνίδι του κυπέλλου στο Αγρίνιο, ήμασταν πολύ καλοί και με λίγο προσπάθεια παραπάνω θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό."
Είστε άλλωστε και η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει στο Αγρίνιο. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός τα κατάφεραν εκεί.
"Είναι δύσκολη έδρα, έχουν και αρκετό κόσμο στο πλευρό τους. Αλλά εμείς θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να ακολουθήσουμε την τακτική μας για να μπορέσουνε να κερδίσουμε το παιχνίδι."
Η άμυνα του Ατρόμητου είναι άμυνα φτιαγμένη από σκόρερς καθώς όλοι σκοράρετε.
"Είναι καλό να σκοράρουν όλες οι γραμμές. Είναι καλό να παίρνεις ένα παιχνίδι από τους αμυντικούς και από τους μέσους και από τους επιθετικούς, όμως το πιο βασικό είναι ότι κερδίζει η ομάδα."

Σχετικά άρθρα