Μίνιτς: Ανταγωνιστικοί στο ΟΑΚΑ

Ως μια καλή ευκαιρία ώστε να τεστάρει τις δυνάμεις του ο Άρης, χαρακτηρίζει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο κόουτς των κιτρίνων Μίλαν Μίνιτς.Ο Μίλαν Μίνιτς μέσω της ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και στο στόχο του Αρη που είναι να φανεί πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με τον τελικό.

Συγκεκριμένα σημείωσε ο τεχνικός του Αρη: "Θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα με τις απουσίες των Χαντ και Τσακαλέρη, καθώς ο πρώτος έχει πρόβλημα στο γόνατο και ο δεύτερος στο πέλμα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι απαραίτητη η μπασκετική σωματική επαφή (physical contact).

Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου στην έδρα της και βλέπουμε το παιχνίδι σαν μια καλή ευκαιρία να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μια ομάδα ευρωλίγκα. Είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλές απαιτήσεις, τόσο στο κομμάτι της ενέργειας, όσο και της συγκέντρωσης και σίγουρα αυτή η μεγάλη ενέργεια που πρέπει να βγάλουμε στην άμυνα και στο ροτέισον, δεν πρέπει να μας κάνει βιαστικούς στην επίθεση και να μας οδηγήσει σε λάθη.

Με γνώμονα το παιχνίδι του κυπέλλου, όπου ήμασταν ανταγωνιστικοί για 20 λεπτά, τώρα έχουμε στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί για μεγαλύτερο διάστημα".
 
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ ανέφερε: "Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει μεγάλες απαιτήσεις και αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Θέλουμε η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στον τελικό του κυπέλλου, να αποτελέσει για εμάς οδηγό και να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλό μας, που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

Σχετικά άρθρα