Ετοιμος για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, έξω ο Ιμπαγάσα

Με όλους τους βασικούς στην αποστολή θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κυριακής στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός.
Δεν έκρυβε εκπλήξεις η προπόνηση του Σαββάτου για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ, όπως αναμενόταν, πήρε στην αποστολή όλα τα βασικά "όπλα" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Σαβιόλα και οι Πελέ, Τόρες, Στσέποβιτς όπως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ.

Το αναλυτικό δελτίο της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Την τελευταία τους προπόνηση, πριν αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς και στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Έκαναν, στη συνέχεια, τακτική, δουλεύοντας παράλληλα επιθετική και αμυντική λειτουργία. Έπαιξαν και διπλό.

Ιατρικά δεν υπήρξαν αλλαγές στην εικόνα της ομάδας. Ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Σαβιόλα έκανε ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο, καθώς και θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή".

Σχετικά άρθρα