Σα Πίντο: Ομαδες σαν τον Αρη πρέπει να είναι στη Super League

Ο Σα Πίντο στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες του ΟΦΗ και τόνισε πως ο Άρης αξίζει να μείνει στην Superleague.
"Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, βάσει προγράμματος η ομάδα του Άρη ήθελε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Αρη να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν τα κατάφερε όμως. Εμείς είχαμε πολλούς τραυματίες και αρρώστους, ο Παπάζογλου μπήκε την τελευταία στιγμή", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως ήθελα με την μπάλα. Αμυντικά ήμασταν καλά, επιθετικά όμως όχι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερα τα πράγματα και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Γνωρίζαμε πώς έπαιζε η ομάδα του Άρη, με πάσα από τα στόπερ στον επιθετικό ή στον Τάτο για να πιέσει μπροστά, έτσι μαρκάραμε σωστά. Γνωρίζαμε ότι στα πρώτα 15 λεπτά θα έμπαιναν δυνατά να βάλουν ένα γκολ.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε κάποιους παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν 90 λεπτά, όπως ο Ντουντού, που μπορεί να παίξει το πολύ 70 λεπτά. Αναγκαστήκαμε κάποια στιγμή να αλλάξουμε το σύστημα, πήγαμε να παίξουμε 4-3-3, γιατί ο Άρης έπαιρνε πολύ εύκολα φάουλ, ενώ εμείς δυσκολευόμασταν να πάρουμε ένα φάουλ. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ και αν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις".

Για το αν μπορεί να σωθεί ο Άρης, είπε: "Μου αρέσει η ομάδα του Άρη. Έχει παίκτες που θα ήθελα στην ομάδα μου, έχει μεγάλη ιστορία, έχει γήπεδο που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Νομίζω ότι τέτοιες ομάδες αξίζουν να είναι στη Super League".

Σχετικά άρθρα