Moυνάφο: Oπωσδήποτε νίκη με Πανθρακικό

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως τόνισε ο Χουάν Μουνάφο.Οι δηλώσεις του στη Nova:
‘Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Πανθρακικός έχει δείξει φέτος ότι είναι επικίνδυνη και δυνατή ομάδα, που καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα όχι μόνο στην Κομοτηνή αλλά και εκτός έδρας.
Εμείς προερχόμαστε από μία δύσκολη ήττα, αφού ήμασταν πολύ κακοί στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα στη Λιβαδειά και το πληρώσαμε. Ξέρουμε ότι στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και μετά την ήττα στη Λιβαδειά πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το ματς’, δήλωσε αρχικά ο Χουάν Μουνάφο.
Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς: ‘Δεν ξέρω αν ο Πανθρακικός θα έρθει να κλειστεί πίσω ή θα πρεσάρει ψηλά, αφού είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει και τα δύο πράγματα. Εμείς σίγουρα θα πρέπει να έχουμε την κατοχή και από εκεί και πέρα, να προσπαθήσουμε να ‘χτυπήσουμε’ από τα πρώτα λεπτά ώστε να ανοίξει το ματς’.
Για το δυνατό σημείο του Πανθρακικού: ‘Το δυνατό σημείο του Πανθρακικού είναι ότι είναι μια δουλεμένη ομάδα με κοντές γραμμές στο γήπεδο, καλή άμυνα και επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση’.
Για το δυνατό σημείο του Αστέρα: ‘Το δυνατό μας σημείο είναι ότι καταφέρνουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλοί τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Νομίζω ότι αν κάνουμε αυτά που δουλεύουμε κάθε εβδομάδα θα πάρουμε το παιχνίδι’.
Για το αν ξεχωρίζει κάποιους παίκτες από τον Πανθρακικό: ‘Ο Πανθρακικός είναι επικίνδυνος ως ομάδα. Από εκεί και πέρα διαθέτει καλούς παίκτες στην επίθεση όπως οι Ιγκόρ και Τζάνης. Εγώ νομίζω ότι σαν ομάδα είναι επικίνδυνη. Είναι σκληρή και δουλεμένη ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ’.
Για το τι θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο κόντρα στον Πανθρακικό: ‘Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις κόντρα επιθέσεις γιατί εμείς ανοιγόμαστε πολύ όταν έχουμε την κατοχή και να έχουμε υπομονή. Αν έχουμε υπομονή και στα 90 λεπτά θα βάλουμε ένα γκολ και θα κερδίσουμε το ματς’.

Σχετικά άρθρα