Πεδουλάκης: Από την Τρίτη ο Λάσμε

Την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Στέφαν Λάσμε, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αντίχειρα. Οπως είπε ο Αργύρης Πεδουκάλης, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε δεν τίθεται θέμα απουσίας του Γκαμπονέζου από το ματς με την Κούτσα."Έχει ένα πρόβλημα, δεν μπορεί να πιάσει τη μπάλα ακόμα. Είναι θλαστικό. Από Τρίτη νομίζω θα είναι μέσα", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Αρη, εστιάζοντας στο γεγονός ότι σε μεγάλο κομμάτι τπυ αγώνα έπαιξαν οι πιο μικροί παίκτες.

"Προσπαθήσαμε να τρέξουμε, να γυμναστούμε καλά. Μπορέσαμε και μοιράσαμε το χρόνο. Δώσαμε την ευκαιρία σε παιδιά να παίξουν μόνα τους χωρίς τους παλιούς. Χρειάζεται υπερπροσπάθεια, δεν είναι εύκολο σε ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Για πολλά παιδιά αυτές είναι οι πρώτες εμφανίσεις, η πρώτη χρονιά. Καλή συνέχεια στον Άρη. Συνεχίζουμε".

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, από την πλευρά του, πρόσθεσε: "Είχαμε 2 μέρες να προετοιμαστούμε. Θέλαμε να είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας, να τρέξουμε, να αγωνιστούμε σκληρά και στα 40 λεπτά. Συνεχίζουμε τη σκληρή για τα επόμενα ματς κι εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη".

Σχετικά άρθρα