Απίστευτη μαγκιά Ολυμπιακού

2 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποιο υψηλόβαθμο στέλεχος του Ολυμπιακού συνεχάρη τον Γιάννη Αναστασίου στα αποδυτήρια των "πράσινων", μετά τη λήξη του ντέρμπι του πρώτου γύρου!

 

Όταν φτάνουν στα αυτιά σου τέτοιες πληροφορίες, χαίρεσαι πραγματικά για την χαρά του ποδοσφαίρου, για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το άθλημα.

Για σε πολύ κόσμο -δικαιολογημένα- έκαναν θετική εντύπωση οι φιλοφρονήσεις που αντάλλαξαν πριν από το ντερμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι Μίτσελ και Αναστασίου.

Λίγο, όμως, γνωρίζουν ότι στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα για τους "ερυθρόλευκους", ο Γιάννης Βρέντζος πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και έδωσε συγχαρητήρια προσωπικά στον Γιάννη Αναστασίου!

Κι εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το κλίμα ήταν... φουλ "ψυχροπολεμικό" εκείνο το διάστημα, με αποτέλεσμα η κίνηση εκείνη να προκαλέσει την έκπληξη του τεχνικού του Παναθηναϊκού! Μεγάλη μαγκιά από την πλευρά των Πειραιωτών λέει ο σκύλος, γιατί το ποδόσφαιρο υπάρχει σαν άθλημα επειδή ενώνει, κι όχι επειδή χωρίζει!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +25654+44425 - adTechUnit 0
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...