Φουστέρ: Να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Δεν πρέπει να μείνει στο ματς αυτό ο Ολυμπιακός δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ μετά το βαρύ 0-3 από τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο
«Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το παιχνίδι που θα μπορούσε και θα ήθελε να κάνει. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Δεν αξίζει να μείνουμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα κάνει πολύ καλή χρονιά, τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι τώρα. Είναι μια απ’ τις πικρές στιγμές αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον Μάικλ Ολαϊτάν ανέφερε: «Θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε ένα ντέρμπι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όμως αυτό που συνέβη με τον Ολαϊταν μας επηρέασε. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις έναν συμπαίκτη σου να πέφτει στο χορτάρι την ώρα του αγώνα. Ευτυχώς η κατάσταση είναι σταθερή, είναι καλά. Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ τον κόσμο και να τον ευχαριστήσω. Από δω και πέρα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα και να κοιτάξουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν απ’ τους αντιπάλους που διεκδικούσε το τρόπαιο, όμως ο Ολυμπιακός αξίζει το καλύτερο και θα το πάρει στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα