Μίτσελ: Καταστροφική βραδιά, σταθεροποιήθηκε ο Ολαϊτάν

Καταστροφική χαρακτήρισε την βραδιά μετά το βαρύ 0-3 από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη ο Μίτσελ, που τόνισε πως σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του Ολαϊτάν
Ο Ισπανός προπονητής επισήμανε μετά το ματς για:

Τον Ολαϊτάν και το ντέρμπι: "Καταρχήν σοκαριστήκαμε πολύ για τον Μάικλ. Ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο. Ήταν μία κρίσιμη στιγμή που τον είδαμε να φεύγει με το φορείο. Για αρκετή ώρα δεν είχαμε νέα. Πήγε στο νοσοκομείο και φαίνεται πως η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Όμως πρέπει να γίνουν εξετάσεις για να βρούμε γιατί υπήρξε αυτή η λιποθυμία. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα περιστατικό τέτοιο με το αγωνιστικό σκέλος όμως από κάθε πλευρά ήταν καταστροφική η βραδιά για εμάς.

Δεν μπορέσαμε να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις και απαντήσεις στο ματς με αντίπαλο μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν μας άρεσε καθόλου το πως πήγε το ματς. Αν και η χρονιά πηγαίνει πολύ καλά δεν θέλαμε με τίποτα ένα στραβοπάτημα σαν το σημερινό. Δεν ήμασταν καλοί αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να παραδεχθούμε πως ήμασταν κατώτεροι και να συνεχίσουμε".

Την κούραση του Ολυμπιακού από την Γιουνάιτεντ και το εάν έπρεπε να γίνει "φρεσκάρισμα": "Στον πρώτο γύρο όταν παίξαμε με Παναθηναϊκό είχαμε παίξει επίσης με ΠΑΟΚ και Μπενφίκα και πήγαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Τότε κανείς δεν με ρώτησε κάτι τέτοιο. Ίσως σήμερα να έγινε αυτό το λάθος".

Την διαχείριση ενός τέτοιου σκορ στου Ρέντη απάντησε: "Πραγματικά σήμερα ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν το ήθελε. Είναι πολύ άσχημο και το αποτέλεσμα και η εμφάνιση όμως η ομάδα δεν θα σταματήσει να δουλεύει. Να συμπληρώσω από πριν έχουν συμβεί διάφορα αρνητικά. Δεν θα με δείτε ποτέ να παρουσιάζω κάτι άλλο από το αποτέλεσμα που προκύπτει μετά από τέτοια ματς. Όπως και μετά την Μάντσεστερ είχαμε ευφορία έτσι και σήμερα έπειτα από ένα αρνητικό σκορ δεν θα με δείτε να λέω κάτι θετικό".

Σχετικά άρθρα