Πράνιτς: Δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά, αλλά η ψυχή και η καρδιά

Ο Ντάνιελ Πράνιτς που άνοιξε το δρόμο του Παναθηναϊκού για τη νίκη στο Καραϊσκάκη αφιέρωσε το τρίποντο στον κόσμο του Τριφυλλιού και τόνισε πως δεν παίζουν τα λεφτά μπάλα, αλλά η καρδιά και η ψυχή!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πράνιτς:
"Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ακόμα δεν το πιστεύουμε. Όλα πήγαν καλά για εμάς. Η καρδιά και η ψυχή παίζει μπάλα και όχι τα χρήματα. Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τους χώρους και κρατήσαμε το μηδέν. Ο Ολυμπιακός θα ανοιγόταν και εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους. Ήμασταν εξαιρετικοί στην τακτική.

Είναι από τα σημαντικότερα γκολ της καριέρας μου. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Είχε καιρό να κερδίσει ο Παναθηναϊκός σε αυτή την έδρα. Δείξαμε πως ήμασταν εξαιρετικοί και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Όπως λέμε πάντα πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Αρχικά θα απολαύσουμε τη νίκη και από αύριο θα σκεφτούμε τη συνέχεια. Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ του είχε δώσει δύναμη. Θα πάρει το πρωτάθλημα λογικά. Για εμάς όμως ήταν ξεχωριστό το παιχνίδι. Δείξαμε πως έχουμε μέλλον. Μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι".

Σχετικά άρθρα