Να γιατί έχασε ο Ολυμπιακός...

3 Μαρτίου 2014

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όμως, δεν γινόταν να το κερδίσει ο Ολυμπιακός. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Ντομίνγκες έχασε την ευκαιρία να μειώσει για την ομάδα του, με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλά στημένος στο "Γ. Καραϊσκάκης" και διαβασμένος. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι μία πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα, αλλά και με την πίεση που έκανε λίγο πάνω από τη σέντρα, κατάφερε να αποδιοργανώσει τελείως τον κουρασμένο από το παιχνίδι εναντίον της Μαν. Γιουνάιτεντ Ολυμπιακό.

Κάτι, άλλωστε, που είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις του και ο Ντομίνγκες, στην κάμερα της Nova, πριν από το παιχνίδι. "Υπάρχει κούραση, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη", είχε σχολιάσει ο Τσόρι και δεν έλεγε ψέματα. Η λογική "11άδα που κερδίσει δεν αλλάζει" τις περισσότερες φορές είναι σωστή, απλώς χθες δεν του βγήκε του Μίτσελ αυτή η απόφαση. Η πιο λογική απόφαση που μπορούσε να πάρει για τους πρώτους 11.

Ο Αναστασίου, όμως, περίμενε την ίδια 11άδα, γνώριζε πώς να την απορρυθμίσει, είχε περισσότερα τρεξίματα ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός δεν έγινε επικίνδυνος από τα στημένα και, μοιραία, ήρθε η ήττα...

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ