Στην Λισαβόνα τελείωσε ο Στέφενς!

3 Μαρτίου 2014

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Χούμπ Στέφενς δεν πάρθηκε μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ασφαλείς πληροφορίες του INPAOKαναφέρουν ότι η απόφαση λήφθηκε στην Λισαβόνα, και πιο συγκεκριμένα την παραμονή του αγώνα με την Μπενφίκα.

Την ώρα που η ομάδα προπονούνταν στο «Ντα Λουζ» ο Ιβάν Σαββίδης του συγκάλεσε μια μίνι σύσκεψη (το είχαμε αναφέρει ΕΔΩ) με τη συμμετοχή των δυο παιδιών του, του Ζήση Βρύζα και του Γέρμαν Τσιστιάκοφ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εισήγηση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον στρατηγικό σύμβουλο ήταν να λυθεί η συνεργασία με τον Ολλανδό τεχνικό αν η ομάδα δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης στα δυο παιχνίδια που ακολουθούσαν. Με την Μπενφίκα δηλαδή και τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Οι δυο συνεργάτες του Σαββίδη υποστήριξαν ότι ο προπονητής δεν έχει επαφή και επικοινωνία με τους παίκτες με αποτέλεσμα η ομάδα αντί να βελτιώνεται να γίνεται χειρότερη παρά το γεγονός ότι τον Ιανουάριο έγιναν 6 μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συμφώνησε και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ηρακλείου επικοινώνησε με τους επιτελείς του και τους ανακοίνωσε την απόφαση του να λυθεί η συνεργασία με τον Στέφενς. Η απόφαση της ΠΑΕ ανακοινώθηκε μετά την άφιξη της αποστολής στην Θεσσαλονίκη καθώς επιθυμία του Ζήση Βρύζα ήταν να ενημερώσει τον προπονητή για τις εξελίξεις πριν αυτές διαρρεύσουν στον τύπο.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ