Η FIFA για το διαζύγιο ΠΑΟΚ-Στέφενς

Δεν πέρασε απαρατήρητη η λύση συνεργασίας του Ολλανδού τεχνικού με τον ΠΑΟΚ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποχώρηση του Χουμπ Στέφενς από τον πάγκο του ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη έκταση και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Xαρακτηριστικό είναι ότι αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα στην γερμανική έκδοση του fifa.com της ιστοσελίδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

"Ο Στέφενς φεγει από τη Θεσσαλονίκη" αναφέρει ο τίτλος του σχετικού κειμένου, το οποίο αρχικά στέκεται στην αποχώρηση του Ολλανδού τεχνικού από τον ΠΑΟΚ μετά από οκτώ μήνες, τονίζοντας την αναφορά την ανακοίνωσης της ΠΑΕ στην αγωνιστική κρίση της ομάδας τους τελευταίους δύο μήνες.

Υπογραμμίζει ακόμη τη φράση "Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς… Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο…".

Ο συντάκτης του κειμένου σημειώνει ακόμη το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφενς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και έκανε μία αποτυχημένη απόπειρα για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην παλιά ομάδα του, τη Σάλκε.

Τέλος, το κείμενο κλείνει με την αναφορά στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει έξι τίτλους και έχει να πάρει Κύπελλο εδώ και δέκα χρόνια και Πρωτάθλημα από το 1985.

Σχετικά άρθρα