Γι΄αυτό έφυγα....

3 Μαρτίου 2014

Ο Χουμπ Στέφενς που αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας και μεταξύ άλλων είπε πως δεν του δόθηκε χρόνος, αλλά και πως ο στόχος του πρωταθλήματος δεν ήταν ρεαλιστικός για την φετινή χρονιά…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου:

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ειλικρινής μαζί μου και αυτό είναι καλό γιατί δεν συμβαίνει πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις.

Για του που μπορεί να φτάσει ο Δικέφαλος ανέφερε:

Το που θα μπορούσε να φτάσει ο ΠΑΟΚ φέτος είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αφού υπάρχουν ακόμα παιχνίδια μπροστά του.Ωστόσο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πλέον αδύνατη, ενώ υπάρχει ακόμα ο στόχος της εξόδου στο Champions League μέσω της πρωτιάς στα Play-Off.

Ο στόχος του πρωταθλήματος δεν ήταν ρεαλιστικός για αυτή τη σεζόν, όμως τον τελευταίο καιρό αρκετοί απογοητεύτηκαν για αυτό το γεγονός.

Όσο αφορά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα δήλωσε:

Ο πρόεδρος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι εντάξει με αυτό.

Και συνέχισε λέγοντας:

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν μου έδωσε χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάτσω να σκεφτώ για αυτό και να με προβληματίσει. Εγώ το καλοκαίρι πήρα την απόφαση να ζήσω αυτή την περιπέτεια και μέσα σε αυτούς τους 8,5 μήνες έζησα όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ