“Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου το ματς θα είχε διακοπεί”

Το ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 στο Καραϊσκάκη δεν σημαίνει ότι οι πράσινοι περνάνε σε δεύτερη μοίρα τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο, με τον τραυματισμό του Αναστασίου, την φωτοβολίδα που έσκασε δίπλα στον Μπεργκ, τους κουκουλοφόρους πίσω από το τέρμα του Καπίνο, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά για όλα τα παραπάνω γεγονότα!Μια μέρα μετά το ντέρμπι οι πράσινοι εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τις συνθήκες που επικράτησαν στο Καραϊσκάκη, τονίζουν πως το ματς θα έπρεπε να είχε διακοπεί από τον Σιδηρόπουλο και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ:
"Οσο μεγάλο και αν είναι το 0-3 δεν γίνεται να κρύψει όλα όσα έγιναν και που ορισμένοι κάνουν σαν να μην τα είδαν. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την ετυμηγορία των αρμοδίων για τον τραυματισμό του Αναστασίου, τη φωτοβολίδα που πέτυχε μετά το πρώτο γκολ τον Μπεργκ, αλλά και τους κουκουλοφόρους πίσω από την εστία του Καπίνο λίγο πριν τη λήξη.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου το ματς θα είχε διακοπεί. Μην θυμηθούμε άλλωστε πως διέκοψε προ τριετίας ο Κάκος το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και καταδίκασε τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει συμβεί ΤΙΠΟΤΑ εντός αγωνιστικού χώρου.

Όλοι εκείνοι με ευκολία που βάφτισαν ζούγκλα τη Λεωφόρο στον αγώνα του πρώτου γύρου, εκεί όπου μέχρι και ο Γιάννης Μώραλης παραδέχτηκε ότι δεν συνέβη το παραμικρό, που κρύβονται τώρα;".  

Σχετικά άρθρα