Δεν θα επιστρέψει τελικά στον ΠΑΟΚ...

3 Μαρτίου 2014

Κάποιοι πιάστηκαν από την δηλωμένη πρόθεση του Ουρουγουανού να γίνει προπονητής στο μέλλον και βιάστηκαν να δημιουργήσουν ανυπόστατα σενάρια ότι αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ

 

Ο ΠΑΟΚ φτιάχνει ένα προσωρινό παζλ στη μετά Στέφενς εποχή για να καλύψει το κενό στο τεχνικό τιμ μέχρι την έλευση ενός νέου έμπειρου τεχνικού, πιθανότατα του Φερνάντο Σάντος. Αυτής της μεταβατικής φάσης ηγείται ο Γιώργος Γεωργιάδης ως υπηρεσιακός τεχνικός και ήδη πλέκονται πολλά σενάρια για τον βοηθό του.

Ενα από αυτά θέλει τον Πάμπλο Γκαρσία να αναλαμβάνει ρόλο υπηρεσιακού βοηθού προπονητή, αλλά δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Είναι γνωστό ότι τον Ουρουγουανό τον ενδιαφέρει η προπονητική, αλλά αυτό να γίνει μέσα από μία ορθολογική διαδικασία και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και δεν είναι έτοιμος και δεν θέλει τη δεδομένη χρονική στιγμή να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής -κι ακόμη δεν έχει φύγει τελείως αυτή η σκέψη από το μυαλό του- και δεν θα μπορούσε φυσικά να κάνει τον βοηθό προπονητή σε παίκτες με τους οποίους πριν λίγο καιρό προπονούνταν παρέα.

Ο έμπειρος άσος θέλει αυτή την περίοδο να ηρεμήσει, να βάλει τις σκέψεις του σε μία σειρά, να μπει σε μία διαδικασία συλλογής των απαραίτητων προσόντων (ήδη έχει ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών) και στη συνέχεια να κάνει το μεγάλο βήμα. Αν αυτό θα είναι από το καλοκαίρι ή μερικούς μήνες αργότερα αυτό κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει από τώρα.

  
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ