Προβλήματα για Πρίντεζη, Περπέρογλου στον Ολυμπιακό

Πύρρειος ήταν η νίκη του Ολυμπιακού στην Πάτρα, καθώς στη διάρκεια του αγώνα οι Πρίντεζης και Περπέρογλου αισθάνθηκαν ενοχλήσει σε μέση και δικέφαλο, αντίστοιχα.Για την ώρα, φαίνεται ότ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των δύο παικτών, ωστόσο ασφαλώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται σε… κατάσταση συναγερμού ενόψει του αγώνα με το Μιλάνο.

"Σήμερα ‘έσφιξε’ η μέση του Πρίντεζη μετά το πρώτο δεκάλεπτο, κρίναμε ότι δεν πρέπει να παίξει άλλο. Και ο Περπέρογλου είχε σφίξιμο στον δικέφαλο και αυτό ήταν κάτι που μας απασχολεί. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε τρεις μέρες, αλλά δυο για να δουλέψουμε. Δυστυχώς το πρόγραμμά μας είναι πολύ απαιτητικό. Παρασκευή με ταξίδι, σήμερα πάλι με ταξίδι, την Πέμπτη παίζουμε ένα παιχνίδι που για μας είναι πολύ σημαντικό. Έτσι χρειάζεται το μάξιμουμ της συγκέντρωσής μας, και στην προπόνηση και στον αγώνα , ώστε να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε", είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα…

"Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με αρκετές θεαματικές φάσεις παρ’ ότι το τελικό σκορ δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, δεν υπήρξε ιδιαίτερη παραγωγικότητα από τις δυο ομάδες. Για την δική μας ομάδα έπαιξαν ρόλο τα 21 λάθη που κάναμε, ιδίως στο τέλος του παιχνιδιού, τα οποία διαμόρφωσαν και την τελική διαφορά του παιχνιδιού. Νομίζω όμως ότι ελέγξαμε το παιχνίδι, κάνοντας καλή ομαδική δουλειά, στην επίθεση μοιράζοντας την μπάλα στον ανοιχτό παίκτη και στην άμυνα γενικά σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είχαμε καλή συγκέντρωση στον Μπολντς, γι’ αυτό και νομίζω ότι τον βγάλαμε από τον τρόπο που θέλει να παίζει. Βεβαίως δεν κάναμε το ίδιο με τον Ντάνιελς. Συγχαρητήρια στην Πάτρα και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Εμείς, πρέπει να δούμε την συνέχεια".

Οσο για τις πολλές απουσίε, είπε: "Ξέρουμε ότι εδώ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις, ο Απόλλωνας είναι σε μια καλή περίοδο, και τις δυο εκτός έδρας νίκες που έκανε, επί της Ρόδου και επί του Άρη και κυρίως με την προσθήκη του Ρος, που δείχνει ότι έχει δώσει μεγάλη ενέργεια στην ομάδα. Όπως ξέρετε, καλύτερα από εμένα, ο Απόλλωνας έχει αθλητικούς Αμερικάνους, για τους οποίους χρειάζεται προσπάθεια για να τους σταματήσεις και αρκετούς έμπειρους Έλληνες, έχει καλό προπονητή, καλό σύνολο, άρα λοιπόν, εμείς, όταν παίζουμε εκτός έδρας, στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάντα είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έρχεται και αρκετός κόσμος που έρχεται να δει εκτός από την τοπική ομάδα και εμάς και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τις απουσίες".

Από πλευράς παικτών, ο Βασίλης Καββαδάς είπε: "Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, πετύχαμε τον στόχο μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση ταυτόχρονα. Ξεχνάμε τώρα αυτό το ματς και έχουμε τρεις μέρες για να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με την Αρμάνι Μιλάνο. Και εκεί ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε".

Σχετικά άρθρα