Αναστασίου: Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει συλληφθεί αυτός που μου πέταξε το ποτήρι

Το περιστατικό με την coca-cola που δέχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στο πρόσωπο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε το γύρο της Ευρώπης με τα ολλανδικά ΜΜΕ να επικοινωνούν με τον τεχνικό των πρασίνων για να τους περιγράψει τι συνέβη κι αν είναι εντάξει στην υγεία του. Ο Αναστασίου τόνισε πως ήταν γελοίο αυτό που συνέβη και αναρωτήθηκε πως δεν έχει συλληφθεί ακόμη αυτός που του πέταξε το ποτήρι με το αναψυκτικό.Ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην ιστοσελίδα "voetbal international" τόνισε:

"Υπέστη μερική διάσειση και είχα πρόβλημα με την όραση μου. Το αντικείμενο με κτύπησε κάτω από το αριστερό μάτι και ο γιατρός του Παναθηναϊκού ανησύχησε, δεν έκανα θέατρο, δεν κοροϊδέψα.

Το αστείο είναι πως πέντε μέρες νωρίτερα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και δη στο ματς του Champions League κόντρα στη Γιουνάιτεντ ήταν πολύ καλή.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως, οι ίδιοι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μία διαφορετική ατμόσφαιρα. Ηταν γελοίο αυτό που συνέβη χθες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει συλληφθεί αυτός που μου πέταξε το αντικείμενο.

Στα τελευταία λεπτά του ματς και ο τερματοφύλακας μας δέχθηκε αντικείμενα στο κεφάλι από τις εξέδρες και μετά απ’ όλα αυτά ο καθένας μπορεί να ξεχάσει πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν είχε χάσει κανένα ματς.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι 100% υγιής, αλλά αύριο που έχουμε προπόνηση, θα σηκωθώ θα πάω στο προπονητικό μας κέντρο και δεν θα έχω προβλήματα".

Καταλήγοντας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε αστειευόμενος πως "μετά απ’ όλα αυτά δεν θα ξαναπιώ coca-cola".

Σχετικά άρθρα