Την... ψιλιάστηκε και έφυγε

3 Μαρτίου 2014

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Παναγιώτης Λαγός άφησε τα πάτρια εδάφη και αναζήτησε την τύχη του σε πρωτάθλημα εκτός Ελλάδας. Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ, αφού τα βρήκε με την ΑΕΚ για τα οφειλόμενα (εξηγήθηκε πολύ ωραία. Η ΑΕΚ του όφειλε περίπου 500.000 ευρώ και ο παίκτης δέχτηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση να εισπράξει αυτό το ποσό σε δόσεις σε βάθος τριετίας! Μάλιστα, χάρισε στην «Ένωση» το υπόλοιπο του συμβολαίου του), πήρε μεταγραφή στην ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα. Στο πρώτο εξάμηνο, έπαιξε σε 10 αγώνες βασικός, αλλά το δεύτερο εξάμηνο, λόγω της αλλαγής προπονητή, αγωνίστηκε μόνο σε ένα ματς για 28 λεπτά ως αλλαγή.

Λόγω του πολεμικού κλίματος που υπάρχει στην Ουκρανία, το AEK LIVE επικοινώνησε με τον Παναγιώτη, προκειμένου να μάθει νέα του. Με ανακούφιση ακούσαμε ότι ο πρώην μεσος της Ένωσης ήταν στην Ελλάδα.

Την… ψιλιάστηκε

«Οι αναταραχές στην Ουκρανία, για όσους δεν ξέρουν, δεν ξεκίνησαν τώρα. Από τον Δεκέμβριο είχαν αρχίσει. Στην πόλη που είχε έδρα η ομάδα που είχα συμβόλαιο το κλίμα δεν ήταν τόσο τεταμένο όσο στο Κίεβο, αλλά εγώ την ψιλιάστηκα ότι κάτι κακό θα γίνει και έφυγα από τότε!», ήταν το αρχικό σχόλιο του Παναγιώτη Λαγού. Διαβάστε τις υπόλοιπες δηλώσεις του στο aek-live.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...