Φρίκη: Ανακάλυψε πτώμα νεογέννητου μωρού στο καταψύκτη!

4 Μαρτίου 2014

Μπροστά σε ένα απίστευτα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν οι γαλλικές διωκτικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου. Εντόπισαν σε καταψύκτη κατοικίας στο Λισμπούργκ, στη βόρεια Γαλλία το πτώμα ενός νεογέννητου το οποίο είχε πεθάνει πριν από δυο περίπου χρόνια.
Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, το πτώμα ανακάλυψαν άνδρες της χωροφυλακής μετά από υπόδειξη του συντρόφου της μητέρας του παιδιού και βρισκόταν πιθανόν μέσα στον καταψύκτη «εδώ και δύο χρόνια» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ζαν-Πιερ Ροΐ, βοηθός εισαγγελέα στην Μπετούν. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το παιδί «έζησε για λίγες ημέρες» και η γέννησή του δεν δηλώθηκε στο ληξιαρχείο.

Οι συνθήκες του θανάτου του «δεν έχουν διευκρινιστεί και δεν υπάρχουν στοιχεία βάσει των οποίων πραγματικά υποπτευόμαστε μια δολοφονία του παιδιού από πρόθεση» προσέθεσε ο Ροΐ, διευκρινίζοντας ότι «είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρώσουμε στοιχεία για τη μητέρα» που είναι «λίγο χαμένη».

Σύμφωνα με μια δικαστική πηγή, η γυναίκα έχει δύο παιδιά, ο σύντροφός της ένα παιδί. Το ζευγάρι, ηλικίας περίπου 30 ετών, έχει επίσης μαζί ένα παιδί. Τα παιδιά είναι ηλικίας 4 έως 7 ετών, εξήγησε αυτή η πηγή.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ