Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – Άρης

Από την Τρίτη 4/3 τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Άρης (8/3), με την ΠΑΕ να βάζει χαμηλές τιμές σε "Συμμάχους" και μη.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα, Τρίτη 4 Μαρτίου τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΡΗΣ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», το Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 19:30. Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της αγάπης τους τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σε μειωμένη τιμή για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τα οποία θα ισχύσει επιπλέον και αποκλειστική διάθεση για τις δύο πρώτες ημέρες (4/3 & 5/3). Από την Πέμπτη, 6/3 η διάθεση θα γίνεται ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα, θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού.
Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, ο Παναθηναϊκός και η adidas εισάγουν από κοινού το νέο πρόγραμμα ‘all in for leoforos’, με το οποίο διατίθενται δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
Σε κάθε αγώνα στη Λεωφόρο για τα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Playoffs, θα διατίθενται δωρεάν 250 εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα αποκλειστικά εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Η διάθεση των εισιτηρίων του προγράμματος ‘all in for leoforos’ ακολουθεί τον τρόπο διάθεσης και των λοιπών εισιτηρίων κατά τις ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται κάθε φορά.  Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησή τους.
Με το πρόγραμμα ‘all in for leoforos’ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποδίδει με σεβασμό την αγάπη του κόσμου και παραμένει πιστή στην ηθική διαδρομή του Συλλόγου, να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία αυτή είναι συνέχεια της αθλητικής, κοινωνικής και πολιτισμικής παράδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά και της φιλοσοφίας της adidas για τη συμμετοχή όλων στη χαρά του αθλητισμού.
Οι ημερομηνίες και οι ώρες διάθεσης είναι από σήμερα, Τρίτη 4 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 7/3 από τις 10:00 έως τις 18:00. Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν’ αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας.
Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 4 εισιτήρια στο όνομά τους. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να εγγραφούν Μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, μπορούν να προσέρχονται από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης (4/3) και με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να κάνουν την εγγραφή επί τόπου και να προμηθεύονται τα μειωμένα εισιτήρια του αγώνα.
Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 8/3 η διάθεση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΑΡΗ:
ΘΥΡΕΣ 6, 7, 13 και 14: Σύμμαχοι 10 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 15 Ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 1, 5Β, 8 και 12: Σύμμαχοι 12 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 15 Ευρώ
ΘΥΡΕΣ 2, 4, 5Α, 9 και 11: Σύμμαχοι 20 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 25 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 10: Σύμμαχοι 30 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 40 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 3: Σύμμαχοι 50 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 60 Ευρώ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30. Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης".

Σχετικά άρθρα