Γεωργιάδης και επίσημα στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, όπως ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη (4/3) η ΠΑΕ.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην πλέον κομβική περίοδο της αγωνιστικής σεζόν και εξακολουθεί να διεκδικεί δύο σημαντικούς στόχους. Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν τα αναμενόμενα, ενώ παράλληλα δεν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις βελτίωσης, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν αναπόφευκτη και ως εκ τούτου ο Γιώργος Γεωργιάδης – μέχρι πρότινος βοηθός του Χουμπ Στέφενς – αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Ο 42χρονος τεχνικός κλήθηκε και πέρυσι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Υπό τις οδηγίες του Γεωργιάδη ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στα play off του πρωταθλήματος που τον οδήγησαν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γεωργιάδης ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν από περίπου έξι χρόνια, τον Απρίλιο του 2008, ενώ σχεδόν αμέσως μετά «μετακόμισε» από τα αποδυτήρια της ομάδας στα γραφεία αναλαμβάνοντας ρόλο σκάουτερ. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ και από εκεί το καλοκαίρι του 2009 αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Νέων (Κ19), ενώ λίγους μήνες αργότερα προήχθη στην εθνική Ελπίδων (Κ21). Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε το 2012 ως τεχνικός διευθυντής, ενώ αυτή την περίοδο εργάστηκε ως βοηθός του Χουμπ Στέφενς αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον Ολλανδό προπονητή".

Σχετικά άρθρα