Πράνιτς: Δεν περιμέναμε τέτοιο θρίαμβο

Στην ομαδική δουλειά και τη σωστή προετοιμασία, απέδωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς το θριαμβευτικό 0-3 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό κλίμα που δημιούργησε στις τάξεις της ομάδας η νίκη αυτή.Οι δηλώσεις του στην κροατική «Vecernji List»:

– Για την ατμόσφαιρα του ντέρμπι:
«Δεν έχω ξαναπαίξει σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Όταν προηγηθήκαμε 2-0, ο Ολυμπιακός έχασε πέναλτι και ο προπονητής μας χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα κύπελλο. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, τρέξαμε στα αποδυτήρια και αποχωρήσαμε από το γήπεδο με αστυνομική συνοδεία. Δεν έχω δει ξανά τόση αστυνομία σε αγώνα ποδοσφαίρου».

– Για το αν κινδύνεψε ο ίδιος:
«Ήμουν κοντά στις κερκίδες, αλλά ευτυχώς δεν εκτελούσα εγώ τα κόρνερ».

– Για τη νίκη του Παναθηναϊκού:
«Είχαμε προετοιμαστεί για να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με 3-0. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα, το είδαμε απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά εμείς κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς και δεν τους δώσαμε ευκαιρίες».

-Για την υποδοχή στο «Απήλιον»:
«Ο κόσμος μας το χάρηκε πάρα πολύ. Όταν επιστρέψαμε στο προπονητικό κέντρο, υπήρχαν 5.000 θεατές. Μέχρι να πάει 2-3 η ώρα δεν μπορέσαμε να φύγουμε. Το γιόρταζαν σαν να πήραμε το Champions League».

– Για την περίεργη κόμμωση του:
«Όσο μεγαλώνω φαίνεται πως τρελαίνομαι και περισσότερο. Τα πάω καλά με αυτό το μαλλί, άρα δεν θα το αλλάξω».

Σχετικά άρθρα