Ζόρο: Εκτός από το συμβόλαιό μου, θέλω να προστατεύσω και την τιμή μου

Με ανάρτηση στο Facebook ο Μαρκ Ζόρο του ΟΦΗ καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών του Αρη.Αναλυτικά το κείμενο:

"Πολλοί μου έχουν πει ότι δεν είμαι κακός σαν αμυντικός. Πολλοί επίσης μου έχουν πει ότι είμαι καλός ή πολύ καλός. Αλλά δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι έπαινοι όσο να τιμώ το συμβόλαιο που έχω υπογράψει. Θέλω να κάνω καλά την δουλειά μου αλλά σήμερα είμαι αναστατωμένος και κάτι με ενοχλεί.

Ένα περιστατικό με γύρισε εννιά χρόνια πίσω στην αναμέτρηση της Μεσίνα απέναντι στην Ίντερ για το Καμπιονάτο. Στην αναμέτρηση της ομάδας μου με τον Άρη ένιωσα το ίδιο…Σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι του Άρη, φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα προς το πρόσωπό μου.

Μόνο και μόνο επειδή η ομάδα τους δεν μπορούσε να σκοράρει. Το είδαν όλοι, ακόμη και όσοι καθόταν στην κερκίδα των επισήμων. Πήγα να παραπονεθώ στον διαιτητή και με έκπληξη αντίκρισα την κίτρινη κάρτα.

Βέβαια! Δεν φταίω εγώ που δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα μας. Εκτός από το να προστατεύσω το συμβόλαιό μου θέλω να προστατεύσω και την τιμή μου.

Όπως λέει και μια παροιμία στην Ακτή Ελεφαντοστού "Τι σου κάνει η ζήλια…". Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να με στηρίζουν".

Σχετικά άρθρα